Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kurucaova İlkokulu

Telefon : 0 272 6251233
Belgegeçer :
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kurucaovailkokulu03.meb.k12.tr
Adres : Kurucaova Köyü No.75 Bolvadin / AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ‘‘Büyük Türkiye’’idealine ulaşmayı hedefleyen; Türk Milletine ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmek.
MİSYON : Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, edindiği bilgileri kullanarak yeni bilgiler üretebilen, iyi insan olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli ‘‘Örnek Okul’’ olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :8
Öğrenci :102
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :330
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 09:00 - 14:50
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Okulumuzun bulunduğu Kurucaova Köyü´nden Bolvadin ilçe merkezine 11 km´lik asfalt yolla ve Hamidiye Köyü´ne 5 km lik asfalt bağlantı yolu üzerinden Bolvadin Çobanlar yolu ile Afyonkarahisar il merkezine ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuzun bulunduğu Kurucaova Köyü Bolvadin İlçe merkezine 11 km uzaklıkta olup tarihi çok eski bir yerleşim yeridir. 1270 nüfusu olan köyümüzde 1 Muhtarlık Binası,1 İlköğretim Kurumu,2 Cami,1 Sağlıkevi,1 Kooperatif ve 1 Düğün Salonu bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 40km, ilçe merkezine 11 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :